Ваш регион, ?

Отзывы

АЛМАГ + АЛМАГ-01 АЛМАГ-02 аппараты. 1-нұсқа АЛМАГ-02. Версия 1
ВСЕ АППАРАТЫ
  • ДИАМАГ (АЛМАГ-03)
  • ДОКТОР ТЭС-03
  • МАВИТ (УЛП-01)
  • МАГ-30
  • МУЛЬТИЛОР (ВАР.3)
  • ТВГД-02
  • УТМпк-01 «Пара» Н
  • ФЕЯ (УТЛ-01)
  • Книга "Радуга возможностей"
  • TEMPICK
Лера
7 Декабря 2021
Здравствуйте. Воспалением ушей часто страдаю с самого раннего детства и до сих пор, будучи уже мамой. Отит случается со мной очень часто. Обычно из-за простуды, но вообще уши - мое слабое место. Наверно, всем знакомы эти ощущения, когда появляется легкий шум в ушах, а все окружающие звуки становятся слишком резкими, отчетливыми, громкими и болезненными. резко звучат, слишком громко, болезненно. А потом если запустить начинаются эти невыносимые прострелы....... Я всегда при первых признаках лечилась отипаксом, но боюсь, со временем привыкнуть к лекарству, и что в таком случае делать, не знаю. К тому же хотела избавиться от склонности болеть на ухо. Стала искать, и нашла унилор. Взяла заранее, зная свою предрасположенность к отиту. И когда почувствовала, что заболеваю, начала курс лечения. Помогло без отипакса!!!! И главное, лечит естественным физиотерапевтическим путем. Но отипакс все же берегу на всякий случай. В общем, первое знакомство с унилором - как раз то, что мне надо!!!
Дмитрий
12 Ноября 2021
Хронический гайморит – это просто ужас! Десятилетиями я мучился от него и не вылазил из аптек и поликлиник. Честно говоря, уже и не надеялся найти от этой напасти хоть какое-то мало-мальски эффективное средство. Но благодаря вашего прибору МАГОФОН, я «вздохнул» в прямом смысле этого слова! Теперь при первых признаках заложенности носа сразу же применяю ваш чудо-аппарат и неприятные симптомы заболевания сходят на нет! Теперь не представляю и жизни своей без магофона! Спасибо вам огромное, разработчики!
Кирилл
10 Ноября 2021
У меня после лечения антибиотиками уроплазмы и гонококковой инфекции (началось все с 2006 года) обострился простатит, началось жжение, покалывания, не прекращающиеся боли. Врач мне МАВИТ не посоветовала, боли так и продолжались, инфекции после второй сдачи анализов не обнаружилось. На этом врач лечение со мной закончила, сказала, что боли у меня в голове! Как узнал я о МАВИТе, купил его сразу же через интернет, как начал пользоваться сразу почувствовал седативный эффект, я просто засыпал от процедуры. Потом боли стали отступать, но я не прекращал им пользоваться в течении 2 месяцев подряд, что в инструкции не прописано. Спустя время, вернулась ко мне эрекция, боли стали тише. Потом в течении года ещё много раз (по 2-3 недели) проходил лечение МАВИТом. Спустя 2 года у меня все боли ушли. Очень признателен разработчикам этого устройства.
Княгичева Света
1 Ноября 2021
Аппаратты анама алған болатынмын, ол 68 жаста. Шынымды айтсам, соңғы кездері біз ұйқысыздыққа шалдықтық. Біріншіден, ол күндіз мызғып жатады да, түнде үйдің ішінде жүретін. Ұйықтап кеткеннің өзінде тез оянып кететін, оның есту қабілеті әлсіз болса да кез келген сыбдырды еститін. Ең бастысы, ол өте тітіркенгіш, зейінсіз, ұмытшақ болып кетті. Бір нәрсені түсіну үшін бірнеше рет қайталауға тура келді. Бұл жағдайда ең қиыны – көңіл-күйінің ауытқуы. Кішкентай бала сияқты болып кетті. Сонымен, Диамаг аппаратын сатып алдым. Аппарат оған үшінші күні ғана көмектесті, түнде ол ұйықтады. Оны бірінші күннен бастап, соңғы күнге дейін толық курстан өтуге мәжбүрледім. Барлық процедуралардың дұрыс өтуін өзім қадағаладым. Ол курсты толық өтті және қазір мүлдем басқа адам сияқты. Керемет! Оның көңіл-күйі жақсарды, барлығына үлгереді. Жағдайы жақсарды. Маған да оңайырақ. Басқаларға қалай болғанын білмеймін, бірақ аппарат бізге көмектесті.
Сергей
28 Октября 2021
Артықшылықтары: Кемшіліктері: Түсіндірмелер: Мен мас күйімде салқын тигізіп алдым. Жылытылмайтын подъезде күзде ұйықтап қалдым. Хирургқа қаралдым, геморрой (көтеу) деп ойладым, бірақ простатит (қуықасты безінің қабынуы) болып шықты. Простамол көмектеспеді. Балама ем іздедім, теледидардан Мавиттің жарнамасын көріп қалдым. Қай жерден сатып алуға болатынын іздедім және Санкт-Петербург қаласындағы Железнодорожный дәріханасында 11000 рубльге сатып алдым. Бірақ бірден айтайын, аппаратты қолданған кезде Простамол дәрісін ішкен кезде ғана көмектеседі, бұл дәрісіз әлсіз көмектеседі, Простамол да аппаратсыз көмектеспейді. Олар бір-бірін өте жақсы толықтырады, бұған көзім жетті. Нұсқаулықта жазылған емдеу курсы әлсіз, қарқындырақ емдеу қажет және емдеу нәтижесін нығайту үшін емдеу курсын екі рет міндетті түрде қайталау қажет, кері жағдайда барлығы заяға кетеді. Осымен екі жыл бойы менде аурудың белгісі жоқ, сондықтан аспапты жарты бағасына сатамын. Өкінбейсіздер. Поштамның мекен-жайы white1305@yandex.ru, аппараттың фотосын жібере аламын. Құрметпен және тағы біреуге көмектесуге деген ниетпен Сергей.
veder nikoff vlad
22 Октября 2021
Артықшылықтары: Кемшіліктері: Түсіндірмелер: Сәлеметсізер ме! Көп рахмет! Мавитті 5 жыл пайдаланып келемін, бұл – керемет аспап.
Полиенко Наталья Степановна
МАГ-30
18 Октября 2021
МАГом-30 стала пользоваться после 40 лет (сейчас 69 лет), когда начались проблемы с коленями, после получения малейших ушибов и травм. В дальнейшем проблемы с плечевыми суставами, локтями. Помогал всегда! Советовала многим и некоторые друзья приобрели этот прибор! Спасибо Вам за то, что помогаете преодолевать многие проблемы без таблеток и уколов!
12 Октября 2021
Ұйқысыздықтың салдарынан үлкен қиындыққа тап болдым. Алдымен жайдан-жай ұйқым бұзылды, яғни ешқандай сыртқы себептер болған жоқ. Мен темекі шекпеймін, ішімдік ішпеймін, есірткі тұтынбаймын. Өмірімде барлығы қалыпты болды, жұмысым бар, күйзелістер жоқ. Отбасымда да барлығы жақсы. Бірақ кейін нашар ұйықтай бастадым. Кейін мүлдем ұйықтамай жүрдім. Дәрлер іштім, құлаққа тығындәрі салдым, тамшыдәрі тамыздым, бірақ ұйқым қалпына келмеді, кейде аз уақытқа көзім ілініп кетеді, бірақ ауырсынып тұратынмын. Жағдай нашарлай бастады, мен бірнеше күн бойы ұйықтай алмадым. Шалыс ести бастадым, кейде кішігірім галлюцинациялар болды. Басым дұрыс істемейтін сияқты болдым. Денем де, ой-санам да сылбыр болды. Диамаг аппаратын сатып алдым және екінші рет пайдаланғаннан кейін бірнеше сағатқа ұйықтап қалдым. Курсты өткен кезде ұйқым толық қалпына келді. Маған не болғанын білмеймін, аппараты менің миыма әсер етіп, көмектесті. Керемет!
12 Августа 2021
Сіздің Диамаг аппаратыңыздың арқасында басым ауыруын қойды. Бұл керемет сезім! Бұрын басым таң атқаннан кеш батқанша ауыратын. Қазір ауырмайды. Кетарол дәрісін сатып алуға ақша жұмсауды қойдым. Басым ауырмайды, ой-санам нақты. Ең бастысы – өмір сапасы жақсарды! Көп рахмет! Көмектесті.
Вадим К.
8 Августа 2021
Пол года назад меня загнал в угол цистит. Все было совсем печально. Уже не мог со всем этим мириться: симптомы сами понимаете, всю жизнь ухудшают. ВСЮ. Уже как будто и не живешь, а просто страдаешь. Врач прописал Монурал. Пил, хотя я вообще-то принципиально против антибиотиков, но здесь уже болезнь диктовала свои условия. Монрал мне помог на какое-то время, хоть и не вылечил совсем. А через месяц болезнь вернулась с усиленными симптомами, хотя я до этого представить даже не мог, что бывает еще хуже. Я решил купить Алмаг 02. Хоть и дорого, но надо пробовать. Если жизнь уже и не жизнь, то что угодно отдаешь, чтобы вернуть, как все было. Так вот: помог очень хорошо почти за неделю. Ну, я пролечился весь курс. Сейчас все отлично. Периодически повторяю курс для профилактики, когда чувствую, что болезнь может вернуться. Так что если кто хочет вернуть себе нормальную жизнь, рекомендую лечиться не антибиотиками, а Алмагом 02.

Оставить отзыв

Для нас очень важно мнение каждого!
С каждым отзывом мы становимся лучше, когда мы понимаем, что нужно усовершенствовать!